Fricandó amb Trompetes de la mort
10.9
-
Categoria
- Plats preparats
Elaborat per Nova Gamma, som davant d’un plat molt arrelat a la cuina tradicional catalana, el Fricandó amb Trompetes de la mort està basat en un bon sofregit de ceba, tomàquet i all, en el qual es cuina a foc lent la carn, com a resultats d’aquesta cocció obtindrem una carn melosa i saborosa a què li afegirem aquest gust de bosc que ens oferirà les trompetes de la mort.
ingredients:
Carn de vedella (55%), ceba, trompeta negra, alls, tomàquet, vi, oli d’oliva verge, farina (Gluten), sal i espècies naturals.
Pes: 330 Gr.
Conservació: Nevera: 6 mesos Temp: + 1º / + 5ºC
Preu: 10,90 € IVA inclòs
Entrega 24 hores de dimarts a divendres les comandes fetes abans de les 12h.
Comanda mínima 30 €.